واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه

گفت‌و‌گو تلفنی بشار اسد با ولی‌عهد ابوظبی

رسانه های اماراتی از گفت‌و‌گو تلفنی بشار اسد با ولی‌عهد ابوظبی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 20
کد خبر: ۱۰۶۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر منابع رسمی اماراتی،‌ شامگاه امروز (چهارشنبه)، گزارش دادند که «بشار اسد»‌ رئیس‌جمهور سوریه با «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی تلفنی گفت‌و‌گو کرده است.

خبرگزاری رسمی امارات (وام) گزارش داد که دو طرف در این تماس تلفنی روابط دوجانبه، راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک در تمامی تمامی زمینه‌ها را مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است که ولی‌عهد ابوظبی و بشار اسد همچنین به تحولات سوریه و خاورمیانه و مجموع مسائل و پرونده‌های مورد اهتمام مشترک پرداخته‌اند.

بشار اسد و محمد بن زاید در فروردین ماه سال ۹۹ نیز  در ارتباط با مقابله با شیوع ویروس کرونا با یکدیگر تلفنی گفت‌و‌گو کرده بودند.

پس از آنکه اتحادیه عرب در سال ۲۰۱۱ عضویت سوریه را به حالت تعلیق درآورد، کشورهای عربی از جمله امارات عربی متحده سفرای خود را از دمشق فراخواندند. با این حال، امارات در سال ۱۳۹۷ سفارت خود را در دمشق بازگشایی کرد.

منابع سوری اخیرا از توسعه روابط اقتصادی دمشق و ابوظبی خبر دادند. به نحوی که «تمام رعد» وزیر منابع آبی سوریه اخیرا با «سهیل المزروعی» وزیر انرژی امارات عربی  متحده در دبی دیدار کرد.

المزروعی در این دیدار گفته بود که به «فعالیت مشترک کشورهای عربی به ویژه در بخش آب، باور دارد و از انتقال تجربه خود در زمینه خصوصی‌سازی بخش‌های مهم، تبادل تجارب و حمایت از طرح‌های سرمایه‌گذاری در سوریه استقبال می‌کند».

این وزیر اماراتی همچنین تأکید کرده بود: «سوریه از کشورهای زیبای جهان و مقصد مهم گردشگری بسیاری از مردم است. امارات با هدف افزایش توسعه سوریه و بازگشت وضعیت به دوران پیش از بحران، آماده همکاری است»./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار